lördag 28 juni 2008

Torsdag, Fredag o Lördag :)


Hej !!


Har inte skrivit på ett tag för att Mamma Sofie har inte varit helt frisk. Har haft feber och jätte ont i halsen, så har liksom inte orkat riktigt, de konstiga med när jag vart sjuk, så har de inte varit någon feber på dagen men kvällen och nätterna har varit hemska. Jätte konstigt tycker jag. Nu så har jag bara ont i halsen och så kan df inte äta speciellt bra :( Men hoppas de går över snart ! Clara är i alla fall bättre, hon är helt frisk nu från sin sjukdom somhon hade för några dagar sen.


I torsdags så va vi Hemma hos EmmaLi och Ullrika, och busade. Hade jätte trevligt, Jennie och Vallie var också där. Vallie va lite rädd för Clara då, för när Clara kom lite för nära så blev Vallie jätte ledsen. Men Clara är ju inte farlig ju. Men trevligt hade vi, allttid kul att träffas lite o Tjöta. Och Sötaste EmmaLi var gladaste bebisen i stan , så himla kul att se !! I Fredags så åkte jag Clara , och mormor till stan för att shoppa lite. Clara fick dock ingenting, men mamma Sofie köpte ett par skoj och leggings ! Sen på kvällen så åkte mormor på kalas så då köpte jag Clara o Stefan Pizza och så kollade vi på en film som hette patrioten, skit bra film ju !

Idag så har de inte hänt så mycket faktistk ännu. Ikväll så ska vi till Tvååkersdagarna där de är öltält och Face 84 spelar så de ska vi kolla på. Mycket folk ute i lilla Tvååker idag antar jag ! Men de ska bli skoj!


Clara har också nu fått en liten tand som börjar titta upp i den annars tandlösa munnen ! Och kryper gör hon bara mer och mer för varje dag. Så man få verkligen ha koll hela tiden på henne. För hon tycker mycket om att undersöka saker som man inte får tex. kontaktuttag och sådana saker. Hon har också ätit som värsta Prinsessan dom senaste 3 dagarna. Hon har i princip bara ätit HIPP:s Pasta med Broccoli ! De tycker hon är super mumsigt ! Att busa och leka under bordet är också kul. Så har Clara lärt sig att ställa sig upp mot saker, hon kan inte stå speciellt länge de är typ att hon kommer upp på benen och sen sätter hon sig ner igen med ett duns.


Men nu så ska vi laga Pannkakor de ska bli gott !

Kramkram Sofie o Clara

1 kommentar:

ullrika sa...

Tänder och kryps. Värsta stora tjejen ju!

Tack för gulliga ord om Maali! Tycker själv det är såå härligt att hon är en lycklig unge nu! Känns lättare att lämna henne hemma hos Mattias nu också (börjar ju jobba imorron)...

Förresten! Har pratat med M om praktik. Han skulle prata med sina medchefer, och lägger gifvetvis ett gott ord för dig ;) Du kan väl ringa honom på torsdag på jobbet (numret finns på eniro såklart!) så kan ni prata lite om det?

Krams och krya på dig kvickt nu Sofie!!