onsdag 25 juni 2008

Onsdag :)


Hej !


Idag så är Clara hemma med Mamma sofie, Clara har ju vart med Pappa både söndag, måndag o Tisdag, så Clara har i princip bara kommit hem och sovit. Men idag är Clara hemma hela dagen. Så idag hade jag tänkt att vi ska gå och hälsa på min Mormor, hon längtar så efter Clara så de ska vi göra. Sen ska vi gå ut och gå en sväng också. Ska se om man kan få i Clara lite lunch idag, för Claras Pappa har sagt att dom senaste dagarna är de nästan bara vällingen som har funkat. Men får se. Får la gå och köpa HIPP mat igen och se om de funkar. För man kan ju inte bara leva på välling. Ibland så kan hon äta som en häst och tycka de är jätte gott med mat ibland inte.


Hon har ju som sagt lärt sig att krypa, ibland så gör hon de o ibland inte. Men de funkar ju och sitta med. Hon kryper bara när hon vill ha något speciellt. Särskilt sånt som hon inte får ha. Hon kröp till vårat tv bord och under det så hittade hon ett battri som jag inte hade en aning om att de låg där. Och små pappersbitar eller skräp som råkar ligga på golvet är roliga att ta upp och möljigtvis stoppa i munnen om Mamma inte har koll.

Något annat Clara har lärt sig är att när hon trillar när hon krypit och hämnar på magen, då så kan hon sätta sig upp på rumpan igen, så man kan börja om igen. Så hon ligger alltså inte på mage och börjar sen krypa utan sitter och kryper sen :D Svårt att förklara men så är det !!


Medan Clara sover så ska jag plocka undan lite och sedan kolla på Oprah !:)

Ha de så bra :D

Kram Sofie o Clara

1 kommentar:

ullrika sa...

Vart har alla kommentarer tagit sin kos? Jag har skrivit flera stycken? Bara försvunnit :(

Hoppas du är typ frisk nu!

Krams!