tisdag 18 mars 2008

Solig dag o BVC


Hejsan !:)


Idag när man vaknade och tittade ut i fönstret, möttes man av fint väder, och lite snö på marken !:) Härligt tyckte vi och bestämde oss snabbt för att det skulle bli utgång idag!! Men först åt mamma frukost och middag, tyckte att det så lite smått kyligt ut på förmiddagen så vi höll oss inne då !! :) Kl 1 va vi tvugna att ta oss ut i det fina vädret för då skulle vi till farbror doktorn på Bvc!! Tittade lite på min perfekta lilla prinsessa!! För perfekt är hon!! Clara fick även idag lägga sig på vågen, ( som clara snart inte får plats i längre ) , och den visade hela 7080gram, min lilla tjej börjar nu bli stoooor tjej!! Längd= 63.5cm kort:) Clara är så fin så säger dom på bvc, så vi gick nöjda och glada därifrån!! Va dock lite smått irreterade på att dom glömt öppna dörrarna in till bvc så man kom inte in!! 15 min sena var dom från lunchen ! Men men ! :) Bagateller!


Efter vi hade vart där så gick vi och besökte Claras gamlamormor och min mormor . Hon bjöd mamma sofie på Kakor och Läsk som alltid !! Medan mamma smaskade i sig massa kakor, låg Clara nöjt på golvet och pratade glatt med gamlamormor. Sen blev Clara lite trött så det blev hemgång för våran del:)


När vi kom hem så vaknade Clara så fort jag ställde vagnen, och va då lite smått gnällig & fortfarande trött. Men ville nog inte erkänna det!! Fick ligga lite på golvet och leka och då blev hon glad igen, medan mamma Sofie lagade mozarella pizza till kvällsmat !! Mums :)


Efter maten va Clara gumman jätte trött och somnade 18.50 bums!! Va jätte trött, hon somnade sött på Mamma :)


Nu så ska mamma Sofie också gå och lägga sig för är faktiskt också ganska trött !! Så Natti Natti !!


Krams / Mamma o Clara

Inga kommentarer: