onsdag 19 mars 2008

Onsdag

Hejsan!!



Idag så har det vart någorlunda väder i Tvååker iaf, typ lite från och till, men nu framåt kvällen va himlen jätte fin! Men kallt som sjutton, Usch !!



Onsdagen idag har spenderats hemma och i stan, först va vi hemma och tog det lugnt, eller lugnt o lugnt Clara va jätte arg för att hon va trött, men vägrade typ sova, ingenting hjälpte... Förskylningen?:( Sen så på eftermiddagen så åkte vi bussen in till stan och va på möte med Pappa Fidde!! Clara tyckte nog inte det va så kul, men de gick väl! Sen åkte vi hem till pappa och Clara fick busa lite med honom medan jag gick till babyhuset, och fyndade en snutte till Clara. Eller fynda kan man väl inte säg:( .. Så kom vi hem för en liten stund sen. Clara var jätte trött läggdags är kl 7, och kl va nästan 8 innan vi kom hem. Så trött va hon min lilla prinsessa. Sover nu som en stock i mormors famn!! Skönt!



Clara lär sig iaf nya saker varje dag, nu så börjar hon vända sig fram och tillbaka mer och mer, innan va det liksom bara att de råkade hända hon trillade över till rygg av bara en händelse, men nu gör hon nog det mer medvetet !! Söt e hon i alla fall!!



Nu ska Mamma Sofie kolla på greys anatomy, sen sova och ladda inför ny dag !!



Kram Mamma & Clara

Inga kommentarer: