torsdag 20 mars 2008

brrr Kallt!!


Godkväll !:)



Idag så vaknade Clara jätte jätte tidigt tyckte jag & va jätte glad och gosig, mamma sofie va inte fullt lika gossig kan man ju inte säga :P .. Så låg kvar i sängen o helt plötsligt somnade clara om, och mamma sofie blev överlycklig och lade sig snabbt ner och somnade om. Kl 10.00 ringde vårdcentralen och sa att dom hade mitt bankkort så då fick vi gå upp:) Nöjd mamma !! När vi kom upp så lagade mamma Sofie lite mat till sig för vi skulle iväg så ville ha lite käk i magen.Sen så tog vi bussen in till stan för att hämta Kusin Ellen på skolan, när vi kom dit så va Ellen färdigklädd så de va bara till att vandra hemåt till Ellen!! Mamma Sofie har vart så klantig att hon tappat bort sina nycklar, men vi ordnade det ändå så vi kom in!!



När vi kom hem / in så skulle det bytas om och sminkas, för Ellen skulle vara påskkärring, & söt va hon. Clara fick också följa med och påska lite hos gammelmosters pensionärer som hon jobbar med :) Clara tyckte det va sådär faktiskt, kanske uppskattar det lite mer när hon blir stor och kan få ut lite av att påska runt sådär, för hon kan ju inte äta nått godis än ;)



Sen så va vi hos gammelmoster & Ellen & Alex en stund och myste lite. Sen kom mormor & Stefan och hämtade oss. Så åkte vi hem. Och nu snusar Clara gott i soffan..



nu ska jag gå ifrån detta kalla datarum och sätta mig framför brasan :)



Kram Mamma & Prinsessbebis

Inga kommentarer: