måndag 17 mars 2008

Förskyld !:(

Tjohejsan !:) .. har inte skrivit på ett tag, men nu ska de banne mej bli ändring :) !!
Clara har varit jätte förskyld och hostig och sjuk & allt på samma gång usch !:( .. Så nu har hon smittat sin mamma sin mormor, och sin moster ! Hihi!! Busigt !! I helgen har vi inte gjort så mycket, Clara träffade sin pappa Fidde igår och det verkade som om hon tyckte det va ganska roligt !! Fick några fina kort på henne ialla fall! Kul!!
Idag så har vi vart på föräldragrupp på bvc hela eftermiddagen kom hem kl 5 !! Men de va väl trevligt och träffa kompisarna !:) hihi!! Clara är lite busig och rullar runt hela tiden !! Men men !!
Det där med mjölkersättning går väl i perioder antar jag :( Nu i alla fall så går det inte speciellt bra, men de ändrar väl sig kanske!! Kanske inte gillar tetra och vill ha pulver ?? ! hmm !? Ajja man får la prova sig fram, har i alla fall en liten kräsen dam, och just nu är de bara mammas mat som gäller!!
Imorgon så ska vi traska till Bvc och undersökas !! Ska vi se hur de är med Lilla gummsan !! Hoppas på att allt är okej !!:) Sen i veckan så ska vi på möte med Pappa Fidde och så ska clara leka lite med honom och så !:) Simma lite med kanske, ah man får se!! sen i helgen är det ju Påsk!! Undrar om haren kommer med nått godis !?:)
Men nu ska här ätas !! :)

Krams på er / Clara & Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pappa säger:
Lilla Clara var inte så liten längre, hon hade växt mycket sen sist (blir mer och mer lik sin pappa för varje dag som går;)). Lilltjejen var inte jätteglad till en början men blev nöjd när hon fick av sig kläderna:) Fick ligga med rumpan bar. Låg och myste i sin filt, hade så kul. Lilla Clara hoppade och skrattade tills hon till slut låg och gnuggade sig i ögonen. Lite trött var hon allt, men det var bara på sidan hon ville sova (lite envis som sin pappa kanske?). Somnade gott gjorde hon på sin IFK-kudde:) Lite gnäll blev det allt när kläderna skulle på och det var dags att åka hem till mamma Sofie.

Kom och hälsa på mig snart igen, jag saknar dig redan:) Kram Pappa Fidde

Anonym sa...

ojoj, stackars barn få sova på en IFK-kudde :) men roligt för pappan att få bonda med sin dotter lite?

massa kram till er från oss som är till hälften friska och till hälften sjuka... uschiamej för sjuka bäbisar :(