tisdag 11 mars 2008

Mjölkersättning & Potatis :)

Clara badar:) (liten men tjock) hihi

Tjohejsan !:)



Idag så bestämde sig mamma sofie att hon ska börja ge Clara Modersmjölkersättning lite grand, så clara kan va med mormor eller någon nån gång när mamma vill kanske leka lite med sina kompisar :) .. Så skulle försöka ge henne det idag på dagen, sen amning på kvällen, och det gick suveränt får man säga. Man får väl börja lite smått ibland och göra så :) !! Men duktig va hon och slurpa i sig det mesta som serverades i flaskan ! Stjärna till Clara !!:)



Sen så fick mamma Sofie för sig att hon skulle prova ge Clara lite Potatis, så satte igång att koka lite potatis !:) När Potatisen åkte in i garaget (clarasmun) så rös Clara till i hela kroppen, puttade ut det med tungan, men mamma va envis och puttade in det igen, tills efter några om och men, så gick det ner i mellan åt. Med några rysningar i kroppen, för såå himlans gott var det faktiskt inte tyckte Clara. Men de va bara lite prov! :)



Annars idag så har vi bara tagit det lugnt, varit hos gamlamormor en liten stund och fikade idag, samtidigt va kusin Ellen & Moster Yvonne där! Det va trevligt !!



Nu så ligger snuttegumman och sover så gott i sin säng, funderar själv på att också gå och lägga mig är ganska trött faktiskt :) .



Pussisar & kramisar /Clara o Sofie

2 kommentarer:

Anonym sa...

potatis är blä. men blir nog bättre!

krams!

Anonym sa...

du är gullig du!

jodå. jag är väl nöjd. men det betyder inte att jag hade varit nöjdare med en rumpa något högre placerad än var den är idag :)