måndag 3 mars 2008

Måndag :)


Nu så är det ny vecka och den har börjat med fint väder för ovanlighetens skull :D Och det är ju faktiskt alltid ganska upppiggande ..


Idag så har jag och Clara vart på Bvc f -grupp och lyssnat på en logoped och träffat några bebiskompisar :) .. Dom är ju i och för sig ganska mýcket störrre än Clara, dom kan ju sitta upp och sånt, men Clara nöjer sig med att ligga på mage och rygg :) det tycker hon är trevligt !! Annars idag så har vi bara tagit det lungt, Clara vänder sig från rygg till mage hela tiden nu, och idag så vände hon sig tillbaka till rygg igen, och Mamma Sofie blev megastolt över sin lilla tjej :) ..


Igår så va vi i simhallen och badade lite, och såklart tyckte Clara det va jätte mysigt :) Tog några bilder, tyvärr ville jag inte riskera att ta med den in i badet men i omklädningsrummet så :D.. Men mysigt va det, sen efter det så va Clara jätte trött och sov i 4 tim, Mamma sofie tog sig också en tupplur :)


Clara har blivit duktig tjej och somnar när man lägger henne i sängen, ännu ett fram steg, Sen sover hon iaf 6 -7 tim utan att äta nån mat, så Mamma är mega nöjd för att hon får sova ett tag på natten !!


men nu så är det kvällsmat :) Sen kommer Lizette och hälsar på oss ! Alltid lika trevligt :)


Kraaam

1 kommentar:

Anonym sa...

är hon alltid glad din lilla unge!? hon ser så otroligt lycklig ut på varendaste bild du har: härligt!!

var inte så kul på vårt babysim den här gången som du kanske läst. men räknar med att nästa gång blir ballast simmet nånsin! håll tummarna :)

krams!