lördag 1 mars 2008

Lördag :) m.m !


Nu är det helg igen & det tycker Mamma och Clara är jätte skönt :)fast samtidigt så gör vi inte specielt mycket på veckorna heller, men kul och ha lite sällskap hemma !


Usch för mig som vart jätte slarvig och inte skrivit på flera dagar, men nu så:)


Får börja med onsdagen som inte va så händelserik, gjorde mest ingenting, tog det bara lugnt, det kan faktiskt behövas ibland :) . Torsdags va en jätte trevlig dag, först så gick Clara och mamma på stan en sväng köpte fika till kompisarna vi sedan skulle träffa. :) Och så trevligt vi hade, Clara sov kanske mest jag vet inte men trevligt va det :) .. Håller med Ullrika bästaste mammorna och bebisarna i stan :) Ska bli kul att träffas oftare !! Igår Fredag, så åkte Mamma och Clara till Stan igen, och hämtade Ellen på skolan, sen gick vi hem till dom, och åt lite mat och myste, Mamma Sofie hjälpte sin moster lite och städaade köket, sen så kilade vi ner till stan. Inhandlade en body och två stycken mössor till lilla Clara, dom hon har är antingen för små eller för stora, Typiskt !


Clara har ju fått en spjälsäng och hon tycker om den jätte mycket, sover i och för sig inte i den hela natten, men de kan man ju inte begära heller:) jag är nöjd med det lilla ! Funderar på att köpa en hoppgunga till lilla snuttan, för hon hoppar när hon sitter i knät och är helt knasig :)Kanske finns babybjörn på Bhuset? Får se :) !!


Ikväll så får vi gäster, eller inte vi men mormor och stefan får, men vi får väl stå ut med dom vi också;) God mat blir det i alla fall! Men först ska Mamma Sofie och Clara gå ut på en liten promenad, inget fint väder idag, det regnar i och för sig inte, men tråkigt med det där gråa på himlen nästan alltid ! Nu så ska vi laga lite Lunch !:)


Krampåer :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

du har stajlat om bloggen lite tror jag minsann? snyggt!

hoppas det blir en trevlig kväll med gästerna. och blir det tråkigt kan du ju skylla på att clara måste sova eller nåt ;)

duktiga ni är som ger er ut och promenerar. själva håller vi oss inomhus idag. blä för grå blåst!

om inte förr ses vi nästa torsdag hoppas jag!

krams!

Anonym sa...

Haha ja de har du rätt i :) tack för iden !:) .. Ska ni bara mysa ikväll? ! Kram

Anonym sa...

Superfin blogg nu! Kan nästan tro att den tillhör 1 (2) tjej ;-D. Men tjejer, är klockan på bloggen tokig eller vilka tider sitter ni framför fatorn eg...?