tisdag 26 februari 2008

Tisdag , regningt och grått


Usch vilket väder vi har, regnat hela dagen och vart jätte mörkt, man blir ju lite smått deprimerad ! Någon som lyser upp tillvaron ganska mycket är ju Clara:) Idag så har hon vänt sig om för första gången, så söt hon va, sen försökte hon vända sig tillbaka och kämpade och stönade men lyckades ett vidare bra, men man får ju ta ett steg i taget !:) Annars idag så har vi inte gjort alls mycket, ingen utgång í dag, sparade oss när de va så fult väder. Nånting som va väldigt trevligt, va att Morfar kom och hälsade på Clara idag & hela familjen där ! Clara va mest gnällig & trött men ville inte sova för man kan ju inte sova när man har gäster ! Så va faktiskt vaken i 4 tim i sträck idag! Sen somnade hon som en stock i Mammas armar!


Försökte ju inatt att få en "matfri" natt, men man kan väl säga att de gick sådär faktiskt. Får väl prova igen! Man ska ju inte ge sig egentligen, men toffel mamma som man är så ger man med sig ganska lätt, speciellt när kl är halv 4 på natten och man är jätte trött!:)


Har skaffat oss en spjälsäng nu, vaggan är lite för farlig nu när Clara rör sig så mycket, lätt att hon kanske ramlar ut ! Men när vi skulle montera i hop sängen så fattades benen såklart. Så vi får vänta tills dom kommer också, senså !:)


Nu ligger Clara och snusar sött i soffan med mormor och Stefan !:) Och Mamma Sofie ska lägga sig och läsa en bok (Tid är allt jag har) en bok att rekomendera :)


Kram på er
ps: det är inte jag som lagt henne utanför fällen utan hon hamnade där själv ;) ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du sofie, klockan halv fyra på natten finns inga toffelmammor, då är det kamp för överlevnad. jag tycker du är alldeles otroligt stark som fixar allt du gör ensam. vill bara du ska veta det.

bamsekram!

Anonym sa...

äsch tjejen! du är värd all uppmuntran i världen! sug åt dig bara!!