måndag 31 mars 2008

Gekås Gekås hela dan :)

En liten bild på Clara som nyfödd, 1 dag ung :)

Tjollahoppsan :)



Idag är ingen vanlig dag för vi har vart på gekås hela dan :) Haha



När mamma sofie o Clara vaknade imorse så såg vi att solen lyste genom vårat fönster, mamma Sofie blev naturligtivis glad för det, Clara flickan är glad vilket väder de än e :)

Efter en stunds bus i sängen så gick vi upp, eller rättare sagt mamma sofie gick upp & gjorde sig i ordning lite, medan clara somnade om i sängen :) Sen så kom Lizette o hälsade på oss, o så ringde vi Elin & de helt plötsligt blev de bestämt att vi skulle åka till gekås, Tess med också:)



På med kläderna o så bärde de av, Clara gumman va en snäll prinsessa hela tiden, köpte en pyjamas, bodysar o.s.v till henne ( de va naturlogtvis hon som valde själv ) :) När vi va uppe på mormors kontor en stund, så charmade såklart Clara hela avdelningen!! Söt som socker va hon iaf. men när vi precis skulle åka hem blev sessan lite hungrig så då fick hon liten slurk med käk !!Men världens snällaste hela dan !!



Nu så ligger hon o sover så gott, jobbigt att vara på gekås med mamma o hennes kompisar!!

Natti Natti/ Clara o Mamma Sofie

1 kommentar:

ullrika sa...

själv var jag ju i ullared igår. gjorde inte av med några pengar dock iom att jag jobbade hela natten :) såå skönt att få göra nåt annat än "bara gå hemma"...! å så blev det lite slantar också vilket aldrig kommer på fel kant.

krams!