onsdag 9 april 2008

Skrattade idag :)

MAmma Sofie har inte skrivit på jätte länge, för att för de första har hon vartlat, och för det andra så funkar inte våran andra data, så då har det bara inte blivit av :D Menhar nu kommit på att man kan använda den bärbara så nu så :) Hehe

Idag så har mamma Sofie o Clara vart hemma hos Anna & Karla, där var också EmmaLi, Ullrika, Ulrika, Casper, Maya o Maria :) Och de va såklart jätte kul , Clara gumman va glad som vanligt o alla andra med för den delen !! Vi va dä till kanske 5 sen så kom mormor och hämtade oss. Då åkte vi till biblioteket och lånade en skiva till dopet för Moster Sannna Ska sjunga :) kommer bli fint. Sen så övnings körde mamma Sofie hem :) Hoppas du Klarade dig Ullrika hem hela vägen :) Tror jagva på Morkullegatan o Vände:)!! Hehe.. När vi kom hem så åt vi lite mat, och Claragumman satt i sin stol så fint och lekte med sina leksaker. Sen Va kl 7 o de är = Läggdags.. Clara va inte riktigt nöjd til o börja med, men hon somnade efter en liten stund fint i soffan idag , för tyckte lite synd om henne att ligga i rummet alldeles själv & så är det kallt där nu också!!

Nu så ska mamma Sofie gosa med sin lilla prinseessa =) Tycker de är så konstigteller speciellt, att man kan Älska någon så mycketsom man älskar sitt barn ! Älskar i alla fall Clara mest av allt !! Och kommer allitid att göra det.

Kram på er / Sofie & Clara Prinsessan !

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha! jodå. jag klarade mig! du hade nog redan varit här och vänt när jag kom hem :)

ja. visst är det underligt att man kan ha så mycket kärlek till nån. helt utan motprestation. en märklig underbar lite skrämmande kärlek är det. tycker jag.

å puss på dig som skrev så fint om vårt bröllop hos mig!

krams!

Anonym sa...

Grattiskram och sådär på din dopdag idag kompis!!