söndag 10 februari 2008

Söndag :) 10/2 - 2008




Hej !




Idag är det söndag usch och fy ! Sööndagar tycker vi är den läängsta och tråkigaste dagen på hela veckan :( . . Mamma och Clara har iaf försökt att fördriva denna långa dagen så gått det går. Vi har varit jätte duktiga och varit ute och gått en lååång runda idag! Hade tänkt att Clara skulle få en liten eftermiddagslur när vi va ute men icke sa nicke, Clara låg Klarvaken hela rundan. Väntade bara på att hon skullebörja gråta för hon brukar inte vara så nöjd när hon ligger i vagnen vaken , men hon va snäll flicka hela vägen:) .. Annars idag så har Clara tränat på att ligga på magen ,jätte länge och hon tyckte det va roligt också! Hon gör massa framsteg varje dag:) OCh det tycker vi är jätte roligt!


Imorgon är det ny vecka och vi har nästan ingenting planerat på hela veckan ! Så har ni ingenting för er heller så är Sofie och Clara öpnna för förslag :) ..


Nu måste mamma Sofie kolla till sin lilla prinsessa som ligger fint och snusar i sin vagga !:)


Ta han dom er :) Kramisar Clara & Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

hade varit görkul å ses - vi planerade ju för det! men, å det låter helt sjukt, vi har verkligen att göra varendaste dag denna veckan utom torsdag (men då tänkte vi faktiskt ta det lugnt och inte boka upp oss på nåt)...

ska försöka klura ut nån ny dag för fik hemma hos mig. det blir inte förrän nästa vecka iaf.. och förhoppningsvis träffas vi innan dess!

skoj att kameran funkar!

krams!