onsdag 11 juni 2008

Sommarlov :)


Hejhej !


Nu är de sommarlov för mamma sofie, eller ja jag ve inte vad man ska kalla det, men jag har faktiskt varit i skolan ganska mycket det senaste, så de ska bli skönt att inte ha någonting att tänka på, och bara vara hemma med Clara på dagarna !!

Imorse så fick Clara vara hemma med mormor, för mamma sofie skulle på skolavslutning i sparbankshallen. Det va jätte fint och bra, sen så åkte vi hem och när jag kom hem så åkte vi in till stan och handlade lite.


Ikväll så får vi se vad som händer, mamma sofie kanske åker till sin kompis en liten stund, hade hon tänkt. man får ju fira lite att man har sommarlov, men får see hur dagen blir !!


Just nu ligger finaste prinsessan och sover så gott, hon har varit lite trött idag, men de är säkert för att vivapå student kalas hos Ida igår !!

Gammelmoster har varit i Stockholm, och vet ni va då har hon Köpt SVERIGE skor till Clara, de är ju ganska passade just nu, så de ska Clara ha när hon kollar FotbollsEm nu !:)

Igår föresten va vi ju på kalas, och Clara va så gullig hon satt klistrad framför tvn och kollade på fotbollen, hehe !! Så gullig hon va redan en fotbollsnörd ! hihi !!


Nej nu ska Mamma Sofie kolla på What about (snygg) Brian !:) hehe

PussoKram Sofie o Clara

2 kommentarer:

Anonym sa...

mjau! din morsa får hålla koll på dig unga dam! en sån strandraggarbejb redan ;)

(asacool bild verkligen!!)

Anonym sa...

SCHTEEEEKARRNNNNN :D