torsdag 6 mars 2008

Torsdag :)

Clara efter våran lilla tripp ute i solen !
Nu är det snart helg igen!! Tycker om torsdagar, speciellt när de är fint väder också, man har nästan blivit bortskämd med all sol som vi fått dom senaste dagarna !!


I morse så vaknade Clara och väkte sin mamma 07.20 Mamma Sofie tyckte inte de va så populärt, men har Clara bestämt sig för att inte sova mer så ska hon inte det, så är det bara. Så upp och hoppa!! Clara va vaken i typ 20 min sen somna hon igen. Så där fick jag !! Åt frukost och tog det lite lugnt, va faktiskt ganska skönt. Veta att man inte slösat bort hela förmiddagen på att sova :) Efter middagen så gick vi ut en sväng i det fina vädret, blåste ganska mycket, men de va skönt. Clara låg i princip vaken i vagnen hela tiden, fast när vi kom in på våran gata somnade hon, så skulle jag försöka ställa henne så hon kunde sova ute ett tag. Men så fort vagnen stog still så vakna hon. Och då va de kört!! ;)


Clara är en liten busunge, går knappt att klä på henne längre för hon sprattla och ska bita på allting hela tiden :D (tänder?) och när hon är vaken ligger hon inte still en enda sekund. Men söt som socker är hon, min lilla prinsessa!!


Mamma Sofie måste skryta lite med att hon vart ute och sprugit en sväng idag !:) Hon har inte tränat på 7 månader, så jobbigt va det!! (pssst: rundan va ganska kort) Hihi!!


Nu ska vi äta magen är alldeles tom !!

Kram



Inga kommentarer: