måndag 18 februari 2008

Måndag :)18/2-2008


Måndag är det idag & Mamma Sofie fick just stryk i en omgång alfapet;) Clara försökte tappert hjälpa sin stackars Mamma men hon rev bara ner bokstäverna på golvet så det va ju inte så mycket till hjälp! Men hon försökte ju i alla fall!:)


Annars idag så har mamma Sofie varit på Mvc och träffat barnmorskan Viveca, jätte kul att träffa hene igen:) Sen så gick Mamma sofie och Clara på Stan ! Fick efter många om och men vandra i några affärer medan Clara låg och sov gott i sin vagn :) inhandlade en tröja och en klänning till min garderob :)! Sen 3 stycken haklappar till clara för hon drägglar ju ner sina kläder så hon blir alldeles blöt och kall! Sen så åkte vi hem, vi va verkligen jätte trötta efter våran dag på stan så båda två slummrade till på soffan en stund :) . det är väl i princip vad som hänt idag !:)


Clara är så duktig (tycker iaf jag ) hon har sovit mååånga nätter i rad i sin vagga och tar sin napp jätte bra nu !:) Framsteg tycker jag ! Och mamma Sofie får sova alldeles ensam i sin säng lite ensamt ibland men skönt !!


Men nu är det läggdags för min del, Clara ligger redan och sover :)


Hejdå! Kram


Inga kommentarer: