torsdag 19 juni 2008

Torsdag

Gå stolen är också SUCCÈ :)

Godkväll !!



Usch vilket tråkigt väder de har varit idag, Clara o Mamma Sofie har nästan inte gjort någonting, eller jo vi va ute i regnet innan och köpte blommor till vårat rum!! Och de blev jätte fint faktiskt. Annars så har vi bara tagit de lugnt och myst jätte mycket. Clara har varit på ett sånt mysigt härligt humör hela veckan. Och ätit har hon gjort hur bra som helst idag med, och vällingen också !! Hipp är Succé :). .



Clara sitter mycket bättre nu än innan, nu behöver man inte passa upp utan kan gå därifrån. Men hon förflyttar sig på rumpan så man får se upp så hon inte slår i någonting OM hon skulle trilla ! Hon ålar sig mest bakåt ocskså men lite framåt ibland. Sen så kan hon gå jätte gulligt när man håller i henne såklart, hon tar värsta stora kliven !! jätte gulligt är det. Och hon tycker de är kul. Igår så skrattade för varje steg hon tog. haha !:)



Nu så ligger Clara och sover, och mamma Sofie o mormor ska kolla på en film. En Western !! Den verkade ganska bra faktiskt, får la se bara om man orkar kolla på hela.

Ha de så bra och en glad midsommar om jag inte skirver imorgon !:)

Kram Kram /Sofie o Clara

2 kommentarer:

Anonym sa...

de e en brumbrum maskin :D:D:D

Anonym sa...

gåstol är bra för Clara (och Pontus). för EmmaLi är det mest förvaring, inte så mycket "gå" ;)